Sunca prajita cu pere, afine si marmelada


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Sunca prajita cu pere, afine si marmelada
Ingrediente:
454 sunca fiarta,
1 cana cidru de mere,
1 / 2 cana de miere,
1 / 2 cana marmelada,
2 linguri otet balsamic,
2 linguri mustar granular,
1 plic scortisoara,
4 pere (taiate sferturi pe lungime),
1/2-1 ceasca de afine uscate.
Mod de preparare:
Am preincalzit cuptorul la 178 grade Celsius. Am facut crestatiri in sunca si am infipt bucati de usturoi. Am turnat de la inaltime cidrul de mere si mierea.
Am dat la cuptor aproximativ 1 ora (daca vi se pare ca se coace prea repede acoperiti cu o folie).
Intre timp am combinat intr-un castron marmelada, otet balsamic si mustar, peste care am adaugat scortisoara si am copt pentru 45 de minute.
Dupa ce am scos sunca de la cuptor am adaugat alaturi pere feliate, si am uns sunca cu continutul din marmelada, otet balsamic, mustar si scortisoara si am dat la cuptor pentru inca o ora.
Dupa ce am scos de la cuptor am lasat la racit 15 minute dupa care am feliat sunca, am pus peste ea afine uscate, iar langa ea felii de pere.

Lasă un răspuns