Supa chinezeasca de vita cu orz si spanac


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
700 g carne de vita pentru fiert, curatata de zgarciuri si pielite, taiata in cuburi de 2.5 cm,
1 ceapa, tocata fin,
4 catei de usturoi, tocati marunt,
1 conserva (400 g) supa de vita, degresata, cu continut scazut de sodiu,
1/4 cana sos de soia,
1 bucata ghimbir (5 cm), curatata, taiata in 4 bucati,
1 lingurita seminte de fenicul,
1/2 lingurita sare,
1 cana orz nefiert,
12 cani spanac (cu tulpini),
doua cepe verzi, tocate fin (optional).
Mod de preparare:
Intr-o cratita mare se pun carnea de vita, ceapa, usturoiul, 6 cani de apa, supa, sosul de soia, ghimbirul, semintele de fenicul si sarea. Se pun la foc potrivit si se dau in clocot.
Se adauga orzul. Se reduce focul si se lasa sa fiarba cu capac 1 1/2 ora, pana cand carnea de vita devine frageda.
Se adauga spanacul. Se lasa sa fiarba 2 minute. Se scot bucatile de ghimbir. Daca se doreste, se orneaza cu ceapa verde.

Lasă un răspuns