Supa crema de ciuperci cu vin alb si praz


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
4 linguri de unt,
1 cana praz,
1 1 / 2 kg ciuperci, felii,
3 linguri faina,
3 cesti supa de pui,
1 cana de vin alb,
1 cana smantana.
Mod de preparare:
Topiti untul intr-o tigaie mare. Adaugati prazul si gatiti pentru 3-5 minute pana cand se inmoaie. Adaugati ciupercile si continuati sa gatiti pana cand incepe doar sa se inmoaie.
Luati 1/4 ceasca de amestec de ciuperci pentru a utiliza la garnitura.
Adaugati faina si amestecati cu prazul si amestecul de ciuperci si gatiti timp de 2-3 minute.
Adaugati supa de pui si vin alb si fierbeti usor pana se ingroasa.
Dupa ce ridicati dupa foc puteti servi supa alaturi de o lingura de amestec de ciuperci si praz.

Lasă un răspuns