Supa-crema de dovlecei cu somon


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
700 g dovlecei(tricolori), taiati în bucati
2 fire de ceapa verde, taiata rondele,
1 cartof, taiat cubulete,
frunze de busuioc,
1 ardei iute,curatat de seminte si codita,
2 cani cu supa,
2 linguri ulei,
sare,
file de somon, taiat cubulete mari,
suc de lamaie,
putin ulei,
piper.
Mod de preparare:
Caliti putina ceapa in putin ulei. Adaugati dovleceii si cartoful si mai caliti 2-3 minute. Adaugati verdeata si ardeiul iute, apoi turnati supa si lasati la fiert pana se inmoaie legumele. Maruntiti fin cu mixerul vertical, degustati si condimentati, eventual, apoi lasati la odihna pana e gata somonul.
Cubuletele de somon le sarati, piperati si le stropiti cu zeama de lamaie, apoi le rumeniti usor intr-un strop de ulei de masline timp de 3-4 minute. Se servesc in supa.

Lasă un răspuns