Supa de conopida cu branza gruyere


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 lingura ulei,
1 fir de praz mic, doar partea alba, tocata mare,
1 ceapa potrivita, tocata fin,
800 g supa de pasare, degresata, cu continut scazut de sodiu,
1/2 capatana de conopida, tocata mare,
1/2 lingurita cimbru uscat, faramitat,
1/2 lingurita cumin macinat,
1/4 lingurita piper alb,
2/3 cana branza gruyere faramitata.
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul intr-o cratita mare, la foc potrivit. Se adauga prazul si ceapa. Se calesc 5 minute, pana se inmoaie. Se adauga supa de pasare, conopida, cimbrul si cuminul. Se fierbe circa 30 de minute la foc mic, descoperit, pana cand conopida devine frageda.
2. Se adauga piper in supa. Se serveste supa in boluri si se presara branza in fiecare bol.

Lasă un răspuns