Supa de curcan cu spanac, orez si usturoi copt


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 capatani de usturoi potrivite, in coaja,
2 linguri pasta de rosii,
800 g supa de curcan, degresata,
1 cana carne de curcan, fiarta, taiata cubulete,
1 cana orez alb cu bobul lung, fiert,
350 g spanac, tocat mare,
1/4 lingurita piper negru,
1/4 lingurita ardei iute maruntit sau dupa gust,
1 lingura suc proaspat de lamaie.
Mod de preparare:
1. Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius.
2. Se taie varful capatanilor de usturoi. Fiecare capatana se impacheteaza in folie de aluminiu. Se coc timp de 50 de minute, pana se inmoaie. Se lasa la racit. Se scoate folia. Se stoarce pulpa intr-un castron mic.
3. Intr-o cratita mare, se amesteca pulpa de ustuturoi cu pasta de rosii. Se adauga supa. Se dau in clocot. Se adauga carnea de curcan, orezul, spanacul, piperul si ardeiul iute. Se fierb 8 minute, la foc mic, descoperit. Inainte de a se servi, se adauga sucul de lamaie.

Lasă un răspuns