Supa de fasole alba cu spanac, patrunjel, salvie si parmezan


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 lingura ulei de masline,
100 g carnati de curcan,
2 catei de usturoi, tocati marunt,
1 lingurita salvie uscata, faramitata,
1 conserva (500 g) fasole alba cu bob mare (cannellini), scursa si clatita,
400 g supa de pasare, degresata,
4 cani frunze de spanac rupte,
1/4 lingurita sare,
1 varf lingurita piper negru,
2 linguri patrunjel, tocat fin,
1 lingura suc proaspat de lamaie,
1/4 cana branza parmezan, rasa.
Mod de preparare:
1. Intr-o cratita mare de teflon se incinge uleiul la foc potrivit. Se adauga carnatii. Se rumenesc timp de 3 minute, faramitandu-i cu lingura. Se scot pe un servet de hartie.
2. In aceeasi cratita, se calesc usturoiul si salvia timp de 30 de secunde. Se adauga fasolea, supa si 1-1/2 cana de apa. Se fierbe descoperit timp de 10 minute.
3. Intr-un robot de bucatarie se prepara un piure cu jumatate din cantitatea de fasole si cateva linguri de supa. Se pune piureul din nou in cratita. Se adauga carnatii faramitati, spanacul, sarea si piperul. Se fierb la foc mic, descoperite, timp de 10 minute. Se pune patrunjel si suc de lamaie. Se presara branza parmezan inainte de a se servi.

Lasă un răspuns