Supa de linte cu iaurt si usturoi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


1 lingura de ulei de masline,
10 catei de usturoi, felii subtiri,
2 crengute de cimbru proaspat,
2 cani (400 g) linte verde,
2 cani (500 ml) legume la borcan cumparate,
2 litri (8 cesti) de apa,
175 g macris, curatate, taiate mare si batute cu iaurt,
1 cana (280 g) iaurt batut,
1 lingura de suc ​​de lamaie,
¼ ceasca menta, proaspat tocata.
Mod de preparare:
Incingeti uleiul intr-o cratita mare, gatiti usturoi si cimbru, amestecand, pana cand se inmoaie usturoiul. Se amesteca apoi lintea si apa, pana fierbe. Reduceti focul aragazului si fierbeti acoperit aproximativ 35 minute sau pana cand se inmoaie lintea. Serviti supa cu iaurt batut.

Lasă un răspuns