Supa de orez cu legume


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
150 g orez,
200 g fasole verde,
100 g morcovi,
100 g ceapa,
50 g ardei gras,
1 dovlecel,
100 g mazare,
30 ml ulei Unisol,
3 catei de usturoi,
1 legatura de busuioc sau patrunjel.
Mod de preparare:
Cureti zarzavatul si il speli. Pastaile de fasole le rupi in bucati, iar morcovii, ardeiul gras, rosiile si dovlecelul le tai in felii, iar ceapa o toci solzisori. Calesti ceapa in putin ulei Unisol incins, apoi adaugi orezul spalat si il rumenesti timp de 2 minute, dupa care il condimentezi. Intr-o oala cu apa fierbinte, torni ceapa cu orezul si pui legumele taiate. Busuiocul sau patrunjelul si usturoiul le toci, le amesteci intr-un vas si adaugi uleiul Unisol treptat. Apoi bati amestecul cu o furculita pentru a se omogeniza. Servesti supa in farfurii, asezonata cu sosul de busuioc si de usturoi.

Lasă un răspuns