Supa de pui cu rosii si tortillas


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 piept de pui, cu os, curatat de piele,
8 cani supa de pasare degresata, cu continut scazut de sodiu,
3 catei de usturoi,
1 lingurita sare,
1 lingurita piper negru,
1 lingurita oregano uscat, faramitat,
1 lingura ulei de masline,
3 cepe verzi, tocate fin,
150 g ardei iuti verzi,
4 rosii potrivite, tocate bucati mari,
1/2 cana suc proaspat de lamaie verde,
4 tortillas din malai (15 cm) taiate fasii 7,5 x 0,5 cm, prajite,
3 linguri coriandru tocat,
Mod de preparare:
1. Pieptul de pui, supa de pasare, 2 catei de usturoi, sarea, piperul si oregano se fierb 25 de minute intr-o oala descoperita, la foc mic.
2. Se scoate pieptul de pui din oala. Se indeparteaza oasele. Se taie carnea in bucati mari. Se strecoara si se pastreaza supa.
3. Intr-o cratita mare, se incinge uleiul la foc potrivit. Se toaca marunt usturoiul ramas. Se adauga in cratita impreuna cu ceapa verde. Se calesc 5 minute, pana se inmoaie. Se adauga ardeii iuti, rosiile si supa strecurata. Se fierb 15 minute la foc mic, acoperite partial.
4. Se adauga bucatile de pui, sucul de lamaie verde si fasiile de tortilla. Se fierb 5 minute, la foc mic. Se orneaza cu coriandru.

Lasă un răspuns