Supa de rosii cu zdrente de ou


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 lingura ulei de masline,
1 ceapa mica, tocata fin,
4 rosii coapte, curatate de seminte, tocate fin,
800 g supa de pasare, degresata, cu continut scazut de sodiu,
1 frunza de dafin, 1 lingurita sare,
2 oua mari, batute usor,
6 felii (2,5 cm grosime) paine italiana din gris, prajite,
3 linguri patrunjel, tocat mare.
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul intr-o cratita mare, la foc potrivit. Se adauga ceapa. Se caleste 5 minute, pana se inmoaie. Se adauga usturoiul, care se caleste 30 de secunde. Se adauga rosiile. Se calesc 1 minut.
2. Se adauga supa de pasare, dafinul si sarea. Se reduce focul. Se fierb 10 minute, descoperite. Se ia cratita de pe foc. Se scoate frunza de dafin. Se adauga ouale. Se pune cate o felie de paine in fiecare farfurie de supa. Se toarna deasupra supa fierbinte. Se presara patrunjel.

Lasă un răspuns