Supa de varza cu carnat Kielbasa


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 lingura ulei,
250 g carnat Kielbasa, cu continut redus de grasime, taiat cuburi,
1 ceapa potrivita, taiata mare,
4 catei de usturoi, tocati marunt,
800 g supa de vita, degresata,
1-1/4 cani apa,
1/2 capatana de varza creata savoy potrivita, tocata mare,
2 cartofi rosii potriviti, cu coaja, taiati cubulete,
2 morcovi potriviti, decojiti, taiati cubulete,
1 sfecla potrivita, decojita, taiata cubulete,
3 linguri marar, tocat fin,
1 frunza de dafin,
1 lingura otet din vin rosu.
Mod de prepaare:
1. Intr-o cratita mare, se incinge uleiul la foc potrivit, spre puternic. Se adauga carnatul Kielbasa. Se rumeneste timp de 5 minute. Se adauga ceapa si usturoiul. Se calesc 5 minute, pana devin moi.
2. Se adauga supa, apa, varza, cartofii, morcovii, sfecla, mararul si frunza de dafin. Se fierb la foc mic, 45 de minute, pana cand legumele devin moi. Se adauga otetul. Se scoate frunza de dafin si se serveste supa.

Lasă un răspuns