Supa de galuste cu gris


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
supa de carne de vaca sau pasare,
2 oua,
½ lingurita unt sau untura,
5-6 linguri gris,
sare.
Mod de preparare:
Frecati spuma oauele cu untul. Adaugati grisul putin cate putin, amestecand mereu cu lingura. Veti obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase, apoi adaugati sare.
Dupa ce ati strecurat spuma intr-o cratita curata, puneti pe foc. La primul clocot, luati cu o lingurita inmuiata in unt din pasta de gris si dati drumul in supa care trebuie sa fiarba incet.
Dupa ce ati pus toata pasta in felul aratat, acoperiti cratita (dar nu de tot), lasand sa fiarba incet 10 min.
Luati capacul si intoarceti galustele usor. Le scoateti din cratita cu lingura de spuma, asazati in castronul de servit incet ca sa nu se sfarame si apoi turnati supa peste ele.

Lasă un răspuns