Supa greceasca de spanac cu ou si lamaie


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
3 cani supa de pasare degresata, cu continut scazut de sodiu,
2 cepe verzi, tocate fin,
3 catei de usturoi, tocati marunt,
300 g spanac tocat congelat,
1/2 lingurita oregano, 1/2 lingurita sare,
1 cana orez nedecorticat, fiert,
1 lingurita coaja rasa de lamaie,
3 linguri suc proaspat de lamaie,
1 ou mare plus 2 albusuri.
Mod de preparare:
1. Intr-o cratita de marime medie se pun 1/4 cana cu supa de pasare, ceapa verde si usturoiul. Se fierb 2 minute la foc potrivit pana se inmoaie ceapa.
2. Se adauga restul supei de pasare, spanacul si oregano si se aduce la fierbere. Se reduce focul si se fierbe 5 minute acoperit, la foc mic, pana se inmoaie spanacul.
3. Se adauga orezul, coaja si sucul de lamaie si sarea si se fierbe la foc mic. Se scoate jumatate de cana de lichid fierbinte si se pune intr-un castron, unde se bat oul si albusurile. Se toarna lichidul cu ou si albusuri in supa care fierbe, amestecand mereu.

Lasă un răspuns