Supa de rosii


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • doua ceape
  • doi morcov
  • doi ardei
  • 4 cutii rosii decojite
  • sare,piper
  • doua lingurite vegeta
  • 6 cuiburi fidea
  • busuioc proaspat
  • 4 litrii apa
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Puneti intr-o oala patru linguri ulei de masline si legumele taiate, in afara de rosii. Caliti putin, apoi adaugati apa si fierbeti la foc mediu, pana se inmoaie morcovii . Dupa ce au fiert adaugati rosiile taiate, inclusiv sosul, si vegeta si mai lasati pe foc cca 10 minute.
Opriti focul si lasati sa se raceasca putin, apoi puneti legumele si lichidul intr-un blender si mixati pana obtineti un amestec omogen. Puneti supa inapoi in oala si dati la foc. Dupa ce da in clocot adaugati fideaua si fierbeti 10-12 minute.
Opriti focul, condimentati dupa gust si asezonati cu busuioc tocat.

Lasă un răspuns