Supa cu spanac, usturoi si naut


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
doua lingurite de ulei de masline,
1 ceapa mica tocata (aproximativ 1 / 2 ceasca),
4 catei de usturoi, tocat,
2 lingurite de pulbere de chimen,
2 lingurite de coriandru, pulbere,
1 cartof de marime medie (1 cana tocata),
4 cani de legume (se poate folosi apa in loc),
425 g naut,
2 cesti de spanac proaspat, tocat grosolan,
sare si piper dupa gust,
ardei iute pentru garnitura.
Mod de preparare:
Adaugati intr-o cratita uleiul de masline, peste care adaugati ceapa si usturoiul.
Gatiti pana cand ceapa si usturoiul sunt gata.
Adaugati chimen si coriandru.
Supa cu spanac, usturoi si naut 1
Gatiti pentru cateva minute.
Adaugati cubuletele de cartof.
Supa cu spanac, usturoi si naut 2
Adaugati apa, sare si piper.
Supa cu spanac, usturoi si naut 2
Fierbeti pana cand cartofii sunt fragezi, aproximativ 10 minute.
Adauga naut si fierbeti la foc mic timp de 10 minute.
Supa cu spanac, usturoi si naut 4
Cu ajutorul unui mixer, faramati cubuletele de cartof si naut, formand un piure.
Supa cu spanac, usturoi si naut 5
Adaugati spanac, tocat proaspat, mai lasati 2 minute si opriti aragazul.
Supa cu spanac, usturoi si naut 6
Garnisiti cu ardei iute.

Lasă un răspuns