Supa taraneasca de pui cu legume si taitei


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1 lingura ulei de masline,
1 ceapa potrivita, tocata mare,
3 morcovi, curatati, taiati cubulete,
1 tija de telina potrivita, taiata bucati,
800 g supa de pasare, degresata, cu continut scazut de sodiu,
400 g rosii, taiate cubulete,
250 g piept de pui, cu os, curatat de piele,
1 pastarnac mic, curatat, taiat cubulete,
1 lingurita busuioc uscat, faramitat,
1-1/2 cana taitei subtiri,
1/4 lingurita piper negru.
Mod de preparare:
1. Intr-o cratita mare pusa la foc potrivit se incalzeste uleiul. Se adauga ceapa, morcovii si telina. Se rumenesc pana se inmoaie, 5 minute. Se adauga supa, rosiile pieptul de pui, pastarnacul si busuiocul. Se fierbe incet 30 de minute, descoperit, pana cand carnea de pui a fiert complet.
2. Se scoate pieptul de pui din cratita. Se curata de os. Se toaca bucati mari. Se repune in supa. Se adauga taiteii. Se fierbe pana cand taiteii devin moi, timp de 4 minute. Se adauga piper.

Lasă un răspuns