Tagliatelle primavera


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
400 g paste tagliatelle,
200 g crema de branza,
200 g ardei kapia,
100 g morcovi,
1 legatura de ceapa verde,
1 ardei iute,
30 ml ulei de masline,
2 fire de patrunjel,
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Fierbi pastele tagliatelle timp de 6-7 minute in apa clocotita cu putina sare, apoi le scurgi si le tii la cald. Cureti legumele, le speli, le tai felii, apoi le pui la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Condimentezi cu sare si piper, adaugi putina apa si verdeata tocata si inabusi cateva minute. Pui pastele intr-o tava unsa cu ulei, iar deasupra pui compozitia de legume, dupa care introduci tava in cuptorul incins la 180 grade Celsius, pentru 10 minute.
Peste paste si legume pui, din loc in loc, crema de branza, apoi tii tava la cuptor timp de 5 minute, dupa care ornezi totul cu verdeata. Daca vrei, mai poti pune putina crema de branza deasupra.

Lasă un răspuns