Tarta cu ceapa si rosii


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
1 aluat foietaj,
14 rosii cherry taiate pe jumatate,
aproximativ 100 g telemea de oaie,
2 linguri crema de branza,
o ceapa medie,
ulei de maslime,
2-3 linguri pesmet,
1/2 lingurite cimbru verde sau uscat,
1 lingurite praf de usturoi,
sare, piper, zahar,
fulgi ardei iute (optional)
Mod de preparare:
Dezghetati foietajul la temperatura camerei sau peste noapte in frigider. Puneti foietajul intr-o tava cu hartie de copt. Presarati peste foietaj pesmetul, puneti ceapa taiata solzi, branza sfaramata, crema de branza, din loc in loc, rosiile taiate in jumatate, cu coaja in sus, cimbru, piper, sare, putin zahar, praf de usturoi si picurati cateva picaturi de ulei deasupra. Coaceti la cuptorul incins 25-30 min. Cand scoateti tarta de la cuptor mai presarati putina branza sfaramata desupra.

Lasă un răspuns