Tarta cu ciuperci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Aluat:
3 oua
100 ml ulei
200 gr faina
1 praf de copt
sare
Umplutura:
600 gr ciuperci champignon
1 legatura ceapa verde
4 linguri de porumb conservat
1/2 ardei gras
1 legatura de marar
1 legatura patrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
Se curata ciupercile, se taie felii subtiri si se calesc in putin unt. Se toaca ardeiul, ceapa si verdeata si se pun intr-un castron peste ciupercile calite si racite putin. Se adauga porumbul, sarea, pierul dupa gust. Pentru aluat, se bat galbenusurile cu uleiul, praful de copt si sarea si se adauga albusurile batute spuma. Se pune aluatul in tava pe hartie de copt si le baga la cuptorul incins, timp de 7 minute. Se adauga apoi umplutura si se lasa la foc mic timp de 50 de minute.

Lasă un răspuns