Tarta cu Mac si Budinca (Vanilie)


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Coca:
200 g Zahar
200 g Margarina sau unt
1 Priza de Sare
1Pachet zahar vanille
1 Ou
375 g Faina
1 Praf de copt
Umplutura:(adica crema)

750 ml Lapte

2 (plicuri). Budinca de Vanilie

200 g Mac

150 g Zahar

Aroma de vanilie,lamaie etc.

Pentru coca se amesteca impreuna,simplu de tot…..la final v-om avea o coca buna de lucrat cu ea .Din coca obtinuta v-om opri un sfer(1/4 )si restul trei sferturi(3/4)din ea se v-or pune intr-o tava de tort rodunda unsa cu unt,margarina ,se va intinde din aluat si pe pereti tavi in sus de circa 3 cm jur-impreajur.

Pentru umplutura se amesteca impreuna adica 2 plicuri de vanilie budinca+Zahar(150gr)+Mac(200 gr.)+ Lapte rece 750 ml.Se vor pune toate impreuna la fiert si se va amesteca incontinu cratita ,cind deja e gata budinca se va lasa 5 minute sa se raceasca.

Dupa care se va pune peste coca aseazata in forma rotunda ,peste budinca aseaza in tava se va sfarma cu degetele restul de sfert (1/4) de coca care a fost orita .

Se va pune la 180° pt .40-45 min. la copt,dupa care se lasa sa se raceasca si se va pudra cu zahar pudra.

Observatia mea!

Eu am intins coca in tava cu mana se intinde foarte usor inclusiv pe margini .

Lasă un răspuns