Tarta cu fructe


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
250 g faina,
125 g zahar,
135 g unt,
1 ou,
1 galbenus,
1 praf sare.
Pentru crema:
4 galbenusuri,
500 ml lapte,
1 plic zahar vanilat,
120 g zahar,
50 g faina,
Pentru topping:
300 g capsuni,
ananas si doua jumatati de piersica.
Mod de preparare:
Lasati untul la temperatura camerei, il taiati cuburi, il puneti desupra fainei intr-un castron. Adaugati oul si galbenusul, sarea si zaharul vanilat. Amesteca rapid si da la rece aluatul.
Crema:
Mixati galbenusurile cu zaharul, adaugati laptele si faina si apoi puneti pe foc crema. Cand se ingroasa o dati la o parte si adaugati vanilia.
Fructele le tocati dupa plac, capunile jumatati.
Puneti blatul la copt intr-o forma tapetata cu hartie si il acoperiti cu boabe de fasole (coaceti cca 25 minute), sa nu creasca la mijloc. Il lasati la racit, apoi aduaga crema de galbenusuri si peste pune fructele.

Lasă un răspuns