Tarta cu mere


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
o cana faina,
o lingurita praf de copt,
1/2 lingurita sare,
1/2 cana zahar,
o lingurita scortisoara,
5 1/2 linguri unt nesarat, la temperatura camerei,
un ou batut,
1/2 cana lapte integral,
aproximativ 3 mere curatate si taiate felii.
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 190 ° C. Ungeti tava de copt.
Intr-un bol mediu, amestecati energic impreuna faina, praful de copt si sarea.
Separat, intr-un castron mic, amestecati 1/4 o ceasca de zahar cu scortisoara.
Folosind un mixer electric, bateti untul restul de 1/4 ceasca zahar. Mixati pana se omogenizeaza. Adaugati amestecul de faina alternativ cu laptele, amestecand de fiecare data pana se combina.
Turnati jumatate din aluat in partea de jos a vasului de copt. Asezati feliile de mere. Presarati scortisoara si zahar, rezervand o lingurita sau doua pentru a presara pe partea de sus. Raspanditi restul de aluat peste mere, apoi restul de scortisoara si zahar pe partea de sus.
Dati prajitura la copt pentru aproximativ 25 minute.

Lasă un răspuns