Tarta cu mure si mere


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • o cana faina integrala,
  • 1 1/3 cana de zahar plus 2 lingurite pentru presarat pe deasupra
  • 1/3 ceasca ulei
  • 2 oua
  • 1/3 ceasca lapte cu continut scazut de grasimi
  • 1/2 cana nuci, tocate
  • o lingura extract de migdale
  • 2 - 3 cani mure (puteti folosi si afine sau orice alt tip de fructe de padure)
  • doua mere, tocate
  • o lingurita amidon de porumb
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 176 grade C. Ungeti o tava rotunda cu diametrul de aproximativ 23 cm. Adaugati in tava murele, merele, amidonul de porumb si amestecati.
Deasupra fructelor presarati nucile tocate si 1/3 cana de zahar. Mixati cu ajutorul unui tel, restul de zahar ramas, faina, ulei, oua, lapte si extrat de migdale.
Turnati aluatul peste amestecul de fructe si distribuiti uniform. Presarati restul de doua lingurite de zahar peste partea de sus. Coaceti pentru 50-60 minute.

Lasă un răspuns