Tarta cu piersici


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 4 piersici,
  • 150 g faina,
  • 70 g Aamidon de porumb,
  • 3 oua,
  • 200 g zahar,
  • 100 ml lapte,
  • o portocala,
  • un pachet praf de copt,
  • un varf de cutit de sare,
  • zahar pudra,
  • rom.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Taiati piersicile in forma de semilune si turnati peste ele suc de portocale si rom. Lasati-le timp de 30 minute pentru a absorbi aromele. Intr-un alt castron, bateti oualele si zaharul pana se formeaza o textura spumoasa. Amestecati faina cu praful de copt si amidonul. Adaugati amestecul de ou in ea. Adaugati coaja rasa de la portocala si un varf cutit de sare.
Intr-un vas termorezistent cu diametrul de aproximativ 26 cm, asterneti hartie de copt. Turnati amestecul si dati la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 10 minute. Scoateti tarta din cuptor si aranjati piersici pe partea de sus a acesteia. Presarati cu zahar pudra.

Lasă un răspuns