Tarta pufoasa cu caise


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
3 oua
5 lg zahar
5 lg ulei sau unt topit
5 lg faina
1/2 plic praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
sare

Mod de preparare:
Galbenusurile se freaca cu zaharul ,zaharul vanilat si uleiul pana se albesc.
-albusurile se bat spuma cu un praf de sare si praful de copt si se adauga peste galbenusuri
-se adauga faina si se omogenizeaza bine amestecand de jos in sus
-tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina
-se toarna compozitia
-se da la cuptor pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii
-se rastoarna pe un gratar si se lasa la racit
-timp in care pregatim budinca dupa instructiunile de pe ambalaj, de preferat ar fi budinca de vanilie sau frisca, in cazul meu am folosit de frisca. se toarna fierbinte in tarta si se intinde pe toata suprafata ei
-se taie in feliute subtiri caisele si se aseaza peste budinca
-peste fructele frumos asezate se toarna Tort -gelee transparent

Lasă un răspuns