Tarta cu zmeura si branza mascarpone


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
125 g unt,
50 g pudra cacao,
150 g zahar pudra,
75 g gem zmeura,
2 oua,
un galbenus ou,
100 g faina,
1/2 lingurita praf de copt,
125 g branza mascarpone,
150 g zmeura (proaspete),
frisca, pentru a servi (optional),
pudra de cacao, zahar pudra (optional),
Mod de preparare:
Am incalzit cuptorul la 180 ° C. Am cernut faina impreuna cu praful de copt. Am topit untul, la foc mic, in tigaie, iar peste am pus pudra de cacao cernuta. Am amestecat pana a inceput sa fiarba, apoi am dat la o parte. Am adaugat gemul de zmeura, 100 g de zahar pudra, cele doua oua, faina si praful de copt si am amestecat bine.
Separat, am batut impreuna branza mascarpone, galbenusul de ou si restul de 50 g zahar.
Am turnat aluatul maro in tava de copt, iar apoi pe cel alb, amestecandu-le putin. Împartiti amestecul de tort de ciocolata printre cutii tarte, si brânza loc amestecul de mascarpone pe partea de sus. Trageti un cutit (eu folosesc stick-ul din bambus), înainte si înapoi de câteva ori pentru a crea un efect marmorat.
Deasupra am pus zmeura, apoi am dat la cuptor pentru 20 de minute. Se serveste cald sau rece cu frisca sau zahar pudra.

Lasă un răspuns