Tavalita


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente pentru blat:
300 g zahar,
70 g margarina,
doua oua,
3 linguri miere,
200 ml lapte,
1 praf de copt,
400 g faina.
Ingrediente pentru glazura:
200 g zahar pudra,
200 g unt sau margarina,
100 ml lapte,
100 g rom sau o esenta (10 ml),
3 linguri cacao,
300 g cocos.
Mod de preparare:
Amestecati ingredientele uscate, la fel si ingredientele lichide, apoi peste ingredientele lichide adaugati treptat cele uscate pana rezulta o compozitie omogena.
Turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti aprox 35 min pana se rumeneste.
Dupa ce se raceste taiati cuburi, dupa preferinta le treceti prin glazura de cacao facuta amestecand toate ingredientele si dandu-le in cateva clocote.
Dupa ce treceti prin glazura le tavaliti prin nuca de cocos, apoi dati sa se usuce pentru aprox 12-24 minute.

Lasă un răspuns