Terina cu ardei


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
8 ardei capia rosii,
300 g branza dulce,
250 g telemea de capra,
100 g unt,
1 legatura marar,
piper macinat,
sare,
2 plicuri gelatina.
Mod de preparare:
1. Coci ardeii in cuptor sau pe flacara, intorcandu-i pe toate partile. Ii presari cu sare si ii lasi intr-un vas acoperit cu un capac. Dupa 10 minute, ii cureti de coaja, cotoare si seminte.
2. Inmoi gelatina in 100 ml apa rece, iar dupa 10 minute o dizolvi la bain-marie. Mixezi branza dulce cu untul moale si telemeaua rasa fin. Daca ai robot de bucatarie, foloseste-l pentru a obtine o pasta mai fina. Sarezi si condimentezi pasta, apoi torni in fir subtire gelatina calduta, pui mararul fin tocat si omogenizezi.
3. Tapetezi cu folie de plastic o tava de chec si asezi in straturi alternative ardeii copti si pasta de branza. Introduci tava in frigider pentru 6 ore. Rastorni aperitivul pe un platou si il tai in felii groase, cu ajutorul unui cutit bine ascutit.

Lasă un răspuns