Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Utilizare site-ului http://www.retete-sanatoase.ro implica acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor de utilizare descrise in prezentul inscris.
In cazul neacceptarii Termenilor si Conditiilor de utilizare, nu utilizati www.retete-sanatoase.ro

Continutul acestui site si a paginilor aferente (incluzand retetele, textele de orice fel, imaginile, design-ul, etc.) sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, publicate sau transmise fara acordul expres scris al http://www.retete-sanatoase.ro
Deasemenea este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea sau crearea a ceva derivat din orice informatii sau servicii obtinute de pe site, sau prin intermediul site-ului fara acordul expres al retete-sanatoase.ro

Ca exceptie, se permite copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai daca sunt destinate exclusiv scopurilor personale si non-comerciale si nu fac parte din domenii interzise de legislatia in vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie in format citibil al denumirii site-ului www.retete-sanatoase.ro si a adresei paginii web la sectiunea bibliografie sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. In cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site in scop non-comercial in cadrul unei pagini de internet, care se incadreaza in conditiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica in format citibil numele site-ului www.retete-sanatoase.ro sau dupa cuvantul “Retete de prajituri” in care sa fie inserat link-ul: http://www.retete-sanatoase.ro si o legatura directa (link fara nofollow) catre pagina care a fost folosita drept bibliografie sau resursa.

Prin utilizarea materialelor de orice forma de pe acest site in scop comercial se intelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice forma in scopul obtinerii de venit prin metoda directa sau indirecta prin parti terte.

Este interzisa modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor in scopuri publice sau comerciale fara acordul expres al retete-sanatoase.ro
Orice utilizare neautorizata a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor si marcilor, precum si a altor legi aplicabile.
Se permit totusi legaturi catre acest site cu anuntarea prealabila a administratorului acestui site si obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat.

retete-sanatoase.ro, proprietarii si afiliatii sai nu raspund sub nici o forma pentru validitatea datelor publicate pe site de catre utilizatori si/sau a consecintelor de orice natura produse de ele.
La toate retetele care au fost preluate dupa alte siteuri, bloguri a fost trecuta sursa de unde provin asa cum autorul acestora a cerut.

Utilizatorul nu are dreptul sa utilizeze numele fara acordul expres scris al retete-sanatoase.ro
Utilizatorul nu are dreptul sa distorsioneze informatiile privind relatia cu retete-sanatoase.ro

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:

Nu oferim nici un fel de gaantie, directa sau indirecta ca: serviciul va fi potrivit cerintelor dumneavoastra; serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel; calitatea informatiilor, datelor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului va corespunde cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.

Lasă un răspuns