Tiramisu cu capsuni


Ingrediente
  • Ingrediente:
  • 500 g mascarpone,
  • 3 oua,
  • 3 linguri cu varf zahar pudra,
  • 500 g capsuni spalate si curatate,
  • 400 g piscoturi de sampanie,
  • 100 ml lichior capsuni,
  • un pahar de limonada de lamaie indulcita.
  • Mod de preparare reteta:
_ads

Mod de preparare:

Bateti cu mixerul la viteza maxima albusul spuma, adaugati zaharul pudra, apoi unul cate unul galbenusurile, batand in continuare la viteza redusa. Adaugati mascarpone si lasati deoparte pentru a tapeta o tava cu piscoturile in felul urmator: puneti un rand de piscoturi stropite cu limonada si lichior, jumatate din crema mascarpone si apoi un rand de capsuni taiate in doua. Puneti din nou un rand de piscoturi stropite si restul de crema si un rand de capsuni.
Dati la rece, ideal de seara pe a doua zi, ca piscoturile sa se imbibe bine.

Lasă un răspuns