Tiramisu cu capsuni si cocos


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:


Ingrediente:
piscoturi savoiardi,
2 cani apa fierbinte,
100 g fulgi de cocos.
Mod de preparare:
Mixati fulgii de cocos cu apa fierbinte, si strecurati. Laptele de cocos obtinut, il lasati la racit. Nu il indulciti.
Aceasta licoare se foloseste la aromatizarea piscoturilor.
Pentru crema de capsuni:
500 g mascarpone,
500 g capsuni plus zahar dupa gust.
Pentru budinca de cocos:
400 ml lapte,
6 linguri zahar,
4 linguri amidon de porumb,
100 g fulgi de cocos.
Mod de preparare:
Mixati fulgii de cocos cu laptele, apoi strecurati. Laptele obtinut il amestecati cu zahar si amidon, si fierbeti pana se ingroasa, amestecand intr-una.
Acoperiti cu o pelicula transparenta si lasati la racit. Macinati capsunii cu zahar dupa gust si amestecati cu mascarpone, apoi incorporati budinca de cocos si amestecati bine. Imbracati o forma cu folie alimentara. Treceti fiecare piscot prin laptele de cocos si aliniatii unul lipit de celalalt. Acoperiti cu un strat de crema, din nou un rand de piscoturi trecute prin lichid, crema, piscoturi.
Acoperiti cu folie si dati la rece peste noapte. Rasturnati cu grija, iar deasupra nivelati crema ramasa.
Pastrati la rece pentru cateva ore. Inainte de servire, pudrati cu un strat generos de cacao de buna calitate,
si decorati dupa plac.

Lasă un răspuns