Tiramisu cu ness


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
Crema:
500 g mascarpone,
125 g zahar,
cinci galbenusuri,
250 ml frisca lichida,
500 g piscoturi,
30 g cacao.
Sirop:
Se pun pe foc, pana dau in fiert, urmatoarele:
750 ml apa sau lapte,
10 pliculete ness,
patru linguri zahar,
o sticluta esenta rom.
Mod de preparare:
Mixati 5 min crema mascarpone cu jumatate din cantitatea de zahar si puneti la frigider. Bateti ouale cu restul de zahar si introduceti la frigider. Frisca se bate cu mixerul pana se ingroasa si se lasa la frigider 5 minute. Se amesteca toate cele 3 compozitii. Biscuitii se inmoaie in siropul racit si se intind in tava, unul langa altul. Peste ei se pune jumatate din crema, apoi se aseaza deasupra inca un strat de biscuiti trecuti prin siropul cu ness. Se acopera cu restul de crema si se presara cu cacao. Se lasa la rece 4 ore, apoi se poate servi.

Lasă un răspuns