Toast cu sparanghel, oua, rosii si sunca


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
24 tije de sparanghel sau 12 tije mai groase, curatate,
4 felii paine multicereale,
4 lingurite mustar de Dijon,
8 felii sunca slaba,
2 oua fierte tari, curatate, taiate rondele,
8 rondele subtiri de rosii,
2 felii branza provolone, taiata suvite subtiri.
Mod de preparare:
1. Se incinge gratarul.
2. Intr-o tigaie cu apa clocotita se fierbe sparanghelul timp de 3-4 minute, pana se moaie putin. Se scurge bine.
3. Se asaza feliile de paine pe gratar si se rumenesc la 10 cm distanta fata de sursa de caldura, circa 1 minute pe fiecare parte.
4. Fiecare felie de toast se unge cu cate o lingurita de mustar, apoi se pun 2 felii de sunca, 6 tije subtiri de sparanghel sau 3 mai groase, jumatate de ou fiert feliat, 2 rondele de rosie si un sfert din fasiile de branza provolone.
5. Sandvisurile se rumenesc timp de 1-2 minute, pana cand s-au incalzit complet, iar branza se topeste si devine rumen-aurie.

Lasă un răspuns