Toba de porc


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Toba de porcIngrediente:
500 g rinichi de porc,
500 g inima de porc,
500 g ficat de porc,
500 g limba de porc,
500 g carne cu soric de porc,
1/2 cap de porc,
piper, sare, foi de dafin.
Mod de preparare:
Am fiert toate ingredientele cu un praf de sare si doua foi de dafin dupa care le-am taiat cubulete mici. Dupa ce le-am taiat pe toate le-am condimentat dupa gust si am inceput sa umplu stomacul pe care l-am curatat in prealabil. Am cusut apoi gura stomacului, am intepat din loc in loc si in apa care am fiert carnea, am pus cu grija si am lasat cam 20 minute sa fiarba domol. Cind timpul s-a scurs am scos cu grija si am pus pe un gratar, punind deasupra o greutate. Am dat la rece sa se scurga, dupa care am servit.

Lasă un răspuns