Paine dulce de morcovi si zucchini cu glazura de portocale


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 linguri ulei masline,
6 cepe verze, tocate fin,
1 ardei gras galben, curatat, tocat mare,
1 lingura ghimbir proaspat curatat, tocat fin,
1 1/2 lingurite curry pudra,
1/4 lingurita enibahar macinat,
1/2 lingurita boia ardei iuti,
2 linguri sos soia degresat,
1 1/2 linguri zahar brun,
1/4 lingurita sare,
1 conserva (400 g) lapte nuca de cocos, degresat,
3 rosii prunisoara, taiate in sferturi pe lungime si curatate de seminte,
250 g halibut, fara piele, taiat in bucatele de 5 cm,
250 g creveti potriviti, curatati, fara vene,
2 linguri coriandru, tocat,
1 lingura suc proaspat de lamaie verde.
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se incinge uleiul, la foc potrivit. Se pun ceapa, ardeii grasi si ghimbirul. Se calesc 5 minute, pana se inmoaie. Se adauga praful de curry, boiaua de ardei si enibaharul. Se calesc 2 minute. Se adauga sosul de soia, zaharul brun si sarea, laptele de nuca de cocos si rosiile. Se fierb 15 minute la foc mic descoperite.
Se adauga in tocana halibutul si crevetii. Se fierb la foc mic, descoperite, timp de 5-8 minute, pana cand pestele este gata. Se adauga coriandrul si sucul de lamaie verde si se serveste tocana.

Lasă un răspuns