Tocana din coaste de miel


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
1,5 kg coaste de miel,
125 g faina,
45 ml ulei,
3 cepe,
1 kg de cartofi noi,
2 morcovi mari,
30 ml pasta de tomate,
500 ml apa clocotita,
2 cuburi de concentrat de supa de vita,
125 g de patrunjel tocat,
2 catei de usturoi,
coaja rasa de la 1 lamaie,
sare si piper.
Preparare:
Preincalziti cuptorul la 170 de grade Celsius.Presari faina peste coastele de miel si pastrezi faina deoparte. Prajesti carnea in ulei pana devine maronie, intr-o tigaie. Adaugi ceapa tocata marunt si o prajesti amestecand. Pui cartofii (cei mici intregi, cei mai mari taiati in jumatate), morcovii curatati si taiati bucati, pasta de tomate, apa clocotita si cuburile de supa.Lasi totul sa fiarba.Acoperi oala si o dai la cuptor timp de 3 ore. Amesteci restul de faina cu cateva picaturi de apa rece, la care adaugi si putin sos din tocana, pana obtii o mixtura omogena. Torni mixtura in tocana si pui vasul la foc. Adaugi restul ingredientelor si lasi pe foc inca 15 minute.
Servesti tocana cu orez.

Lasă un răspuns