Tocanita de muschi de porc


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
2 felii muschi de porc,
10 cepe mari,
2 linguri faina, sare, piper,
boia dulce, ulei,
4 rosii mari,
2 ardei galbeni,
2 linguri pasta de rosii,
6 piscatori bulgaresti (ardei iute),
1 capatana usturoi,
apa,
2 linguri mari de unsoare,
2 linguri de smantana.
Mod de preparare carne:
Speli muschiul de porc, il tai ca pentru gratar, il sarezi si il lasi putin deoparte. Bati feliile de carne cu batatorul de snitele (ca sa nu sara carnea in momentul in care o bati, pui deasupra o punga). Dai prin faina feliile de muschi si le prajesti pe ambele fete in uleiul incins
Mod de preparare tocanita:
Cureti ceapa, o speli si o tai rondele, apoi o pui intr-o cratita si o inabusi in untura incinsa.Tai rosiile, piscatorile bulgaresti si ardeiul galben in rondele mari, adaugi sare, boia dulce, piper, ulei si apa, apoi le lasi la fiert. Dupa ce au fiert, adaugi usturoiul taiat feliute si pasta de rosii si lasi pe foc pana se ingroasa. Servesti muschiul de porc impreuna cu tocanita, cu garnitura de cartofi prajiti si 2 linguri de smantana, muraturi si vin alb.

Lasă un răspuns