Tocanita de pui cu pilaf de orez


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 pui
1-2 cepe
1 ardei gras
1 rosie
1 1/2 cana orez
sare , piper
putin ulei.

Mod de preparare:
Puiul cutatat se portioneaza. Ceapa, ardeiul si rosia se taie cubulete si se calesc in putin ulei. Se adauga bucatile de pui, sare si piper, cine doreste si 2-3 catei de usturoi. Se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic.
Intr-e timp orezul curatat si spalat se pune intr-o cratita cu 4 cani de apa si 1 lingurita cu virf Knorr, si se lasa sa fiarba la foc mic. Se stinge focul cind e fiert bobul, chiar daca a mai ramas apa( va fi absorbita )
La sfirsit se poate presara patrunjel verde tocat, pe tocanita.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns