Tochitura de porc


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
500 g carne porc,
3-4 carnati oltenesti,
200 g ficatei,
2 cani cu supa,
2 cepe,
5 catei usturoi,
1 cutie rosii in bulion,
1 cutie ciuperci,
200 ml vin rosu,
2 frunze dafin,
patrunjel verde,
ardei iute, cimbru,
boia, sare,
piper, ulei.
Mod de preparare:
Taiati carnea si condimentati cu sare, piper si cimbru. Stropiti cu vin rosu si lasati la rece 30 de min. Intr-un ceaun puneti 3 linguri de ulei si caliti carnea. 10 min mai tarziu adaugati carnatii si ficateii. Dupa ce s-au rumenit, scoateti intr-un castron si in ceaun caliti ceapa. Adaugati carnea de porc, amestecati si completati cu 2 cani de supa pentru tochitura. Puneti condimentele si lasati la foc mic 30-40 de min, dupa care se pun rosiile, vinul, usturoiul. Lasati sa dea un clocot si puneti la cuptor pana cand scade sosul tochiturii. Tochitura de porc este o reteta consistenta si delicioasa.

Lasă un răspuns