Tochitura taraneasca


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 piept de pui
100 g carnat afumat
300 g ficatei de pui
300 g pulpa de porc
300 g galbiori(sau alt fel de ciuperci)
5-6 catei usturoi
1 cutie rosii in bulion
1 ceapa
patrunjel verde
300 g malai
sare
piper
ardei iute

Mod de preparare:
Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste ceapa.Adaugam rosiile decojite si taiate marunt, impreuna cu bulionul.Acoperim cu capac si lasam sa fiarba putin inabusit.
Carnea de porc se spala si se taie bucatele si o adaugam peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns