Tort alb negru


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente
Pentru bilutele albe:
350 gr branza de vaci
3 galbenusuri
4 linguri amidon
50 gr zahar
50 gr nuca de cocos

Pentru blat:
4 oua
50 gr zahar
80 gr ciocolata
1 praf de sare
3 linguri cacao
2 linguri faina (nu cu varf)
2 linguri amidon
1 praf de copt
arome

Pentru bilutele de cocos procedam astfel: se mixeaza branza cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca de cocos si amidonul. Se formeaza bilute si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Blatul: se mixeaza galbenusurile cu zaharul, vanilia, sarea, ciocolata topita si racita, faina, amidonul, praful de copt, cacaoa. Se adauga apoi albusurile batute spuma (punem si albusurile de la bilutele de cocos).
Turnam compozitia peste bilutele de cocos si dam la cuptor.
Se insiropeaza si se orneaza cu frisca, sau se serveste ca atare cu o cupa mare de inghetata.

Lasă un răspuns