Tort de clatite cu portocale si frisca


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
10 clatite,
500 ml frişca,
3 portocale dulci,
doua banane,
topping de caramel,
o linguriţa cu coaja de portocala.
Mod de preparare:
Am lasat clatitele sa se racoreasca si pana atunci am batut frisca bine. Am curatat portocalele de coaja, razuindu-le, apoi am curatat de partea alba. Razatura am pus-o intr-un borcanel cu doua lingurite de zahar. La o portocala am taiat fiecare feliuta pe lung, care se va desface in doua.
Pe celelalte doua le-am curatat, le-am taiat cubulete si le-am pus un pic la scurs. Bananele le-am taiat feliute. Am puse prima clatita pe un platou, am acoperit cu frisca si am pus feliute de banana si cuburi de portocale. Asa am continuat la toate clatitele, punand in interior toate feliile si cubuletele si presarand putina coaja de portocala.
Peste ultima clatita am pus frisca si feliile de portocala taiate pe lung. Am oprit o clatita, pe care am pus-o peste frisca de pe ultima clatita, pe care am uns-o si pe ea cu frisca. Am decorat cu cateva jeleuri taiate, cu aroma de mure si de zmeura, cateva ornamente de ciocolata si am stropit cu topping de caramel. Inainte de servire am dat tortul la rece petnru o ora.

Lasă un răspuns