Tort cu capsuni si iaurt


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
125 gr unt
200 gr zahar
3 oua
250 gr faina
1/2 praf de copt
75 ml lapte
500 gr iaurt
200 ml frisca lichida
1 plic tort gelee rosu
capsuni

Se bate untul cu 150 gr zahar, se adauga ouale, faina, praful de copt si laptele. Se aseaza aluatul intr-o forma si se coace pentru 35 de minute. Intre timp se bate frisca lichida, se adauga iaurtul si restul de zahar. Se aseaza blatul pe un platou si se pune in jur inelul formei. Capsunii se taie in jumatate si se aseaza pe margine, cu partea taiata in exterior. Eu am mai presarat bucatele de capsuni si pe restul de blat. Se aseaza deasupra frisca si se da la frigider. Se prepara tort gelee-ul, se toarna peste tort si se niveleaza. Se tine la frigider.

Lasă un răspuns