Tort cu piscoturi


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
600 g piscoturi
1 cutie compot ananas(400g)
500 ml frisca
1 plic intaritor de frisca
1 plic crema de vanilie
capsuni, visine , bomboane colorate pentru ornat

Mod de preparare:
Compotul de ananas se pune in blender si se paseaza pina se formeaza o crema.
Frisca se bate bine de tot impreuna cu intaritorul, conform instructiunilor de pe plic.
Pe un platou se aseaza un strat cu piscouri.Peste ele asezam un strat de ananas pasirat, apoi crema de vanilie si un strat cu frisca.Asezam deasupra alt strat cu piscoturi si repetam operatiunea, astfel incat in mijloc sa fie visinele.
Peste ultimul strat cu piscoturi se pune doar frisca si se orneaza tortul cu bomboane si capsuni.

sursa:sidyskitchen .blogspot .com

Lasă un răspuns