Tort cu dulceata si frisca


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Tort cu dulceata si frisca
Ingrediente:
200 g unt,
200 g de zahar pudra,
4 oua medii,
200 g faina,
½ lingurita praf de copt,
1 lingura de lapte (daca este nevoie).
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 190 grade C. Puneti hartie de copt pe fundul a doua tavi. Mixati cu ajutorul unui mixer de bucatarie, untul si zaharul pana cand acestea sunt usor pufoase. Adaugati oualele unul cate unul continuand sa mixati. Adaugati faina si praful de copt mixand in continuare. Daca vi se pare ca amestecul este prea gros adaugati o lingura de lapte si omogenizati.

Impartiti amestecul in doua parti egale: o parte puneti intr-o tava, iar cea de a doua parte in cealalta tava. Dati la copt timp de 35-40 minute. Dupa ce se coace dati la racit inainte de a finisa.
Puneti pe jumatate de blat dulceata(de rodie, de capsuni etc) si frica, apoi adaugati cealalta parte. Deasupra presarati cu faina.

Lasă un răspuns