Tort cu fructe si nuci


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
100 g zahar brun,
1 / 4 lingurita sare,
60 g margarina,
59 g unt,
125 g faina,
1 / 4 lingurita praf de copt,
2 oua (120 g),
10 ml de lapte,
250 g fructe,
75 g mieji de nuca(tocati marunt).
Mod de preparare:
Tort cu fructe si nuci 1
Preincalziti cuptorul. Adaugati untul si margarina intr-un bol si bateti aproximativ 3 minute.
Tort cu fructe si nuci 2
Cerneti faina si o adaugati impreuna cu praful de copt in bol. Amestecati bine in continuare.
Tort cu fructe si nuci 3
Adaugati zaharul brun, sarea si amestecati in continuare.
Tort cu fructe si nuci 4
Adaugati oualele unul cate unu batand bine.
Tort cu fructe si nuci 5
Turnati laptele si amestecati in continuare.
Tort cu fructe si nuci 6
Adauga fructele amestecate impreuna cu miejii de nuca si amestecati bine.
Tort cu fructe si nuci 7
Asa trebuie sa arate compozitia inainte de a o pune in forma.
In partea de jos a formei puneti apa, iar lateral ungeti cu unt.
Se coace la abur la 180 grade Celsius timp de 55-60 de minute.
Tort cu fructe si nuci 8
Lasati sa se raceasca.

Lasă un răspuns