Tort cu morcovi si ananas


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
160 g morcovi fierti si taiati cubulete,
400 g de zahar brun moale,
1 lingura extract de vanilie,
100 g margarina,
3 oua,
400 g faina,
3 linguri praf de copt,
2 linguri condiment mixt,
120 g ananas tocat marunt,
1 linkuri margarina pentru crema.
4-5 linguri zahar pudra pentru crema,
zahar pudra pentru a presara pe deasupra(optional).
Mod de preparare:
Am incalzit cumptorul la 150 grade Celsius.
Am adaugat intr-un blender morcovii fierti si taiati cubulete, zahar brun, lingura de extract de vanilie, margarina si am mixat pentru 1 minut, apoi am adaugat oualele batute, faina, praful de copt, condimentul mixt, ananasul taiat marunt si am mixat bine.
Am turnat aluatul in doua tavi de aceeasi dimensiune si am dat la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute.
Intre timp am preparat crema. Am amestecat 1 lingura de margarina cu 4-5 linguri de zahar pudra.
Optional presarati cu zahar pudra pe deasupra.

Lasă un răspuns