Tort de portocale


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente:
150 g de biscuiti,
100 g de unt,
100 ml suc de portocale.
Ingrediente pentru crema:
5 oua,
150 g zahar,
200 ml lapte,
250 ml frisca lichida,
2 plicuri de gelatina,
esenta de vanilie,
2 portocale,
1 kiwi.
Mod de preparare:
Am pisat biscuitii. Am fiert untul si sucul de portocale, apoi am adaugat biscuitii. Am pus com­po­zitia intr-o forma cu fund de­tasabil si am dat la rece. Pentru crema, am frecat zaharul cu galbe­nusurilel, am a­da­ugat laptele si am incalzit la bain-marie. Am pus gelatina di­zolvata in suc de portocale. Am lasat la ra­cit, apoi am pus esen­ta de vanilie. Am adaugat frisca ba­tu­ta, apoi al­busurile batute spu­ma. Am intins jumatate din crema pe blat, am pus bu­cati de por­tocala, am turnat restul de cre­ma si am nivelat. Am decorat cu por­tocale si kiwi.

Lasă un răspuns