Tort sarat cu pui afumat


Ingrediente
_ads

Mod de preparare:

Ingrediente
1 piept de pui
brânză – 100 g rasa
Ciuperci – 4
ardei rosu – 1 / 2 ardei verde crud
lapte – 120 ml
făină – 200 g
praf de copt – 1 lingurita
ulei de masline – 100 ml
Curry – 1 lingurita
pătrunjel – 2-3 crengute, tocat
sare
piper negru
unt – 1 lingura

Preparare:
Se taie ciupercile şi le punem peste unt. Se amesteca faina, praful de copt şi ouălele. Se adaugă treptat laptele (rece) şi ulei de măsline.

Apoi se adaugă cuburi de piept de pui, branza si ardei, ciuperci uscate, curry, patrunjel, sare şi piper.

Aluatul se toarna intr-o forma unsa si presarata cu faina. Se coace 45 minute la 180 de grade.

Lasă un răspuns